Tropisk smoothie

Når vores børn bestemmer smagen på smoothien om morgenen, afhænger alt af farver. Vi har efterhånden fundet på smagskombinationer for at få de fleste farver frem på vores smoothies. Rødbede og hindbær (rosa), appelsinjuice og spinat (grøn), og blåbær og banan (blå). Dette er vores orange smoothie. Den har en skøn tropisk og helt unik smag af mango, mandarinjuice, gojibær, gurkemeje og ingefær. Cashewnødder gør den fyldig og også dejlig cremet.

Hvis du har lidt chiabudding i køleskabet, er det dejligt og fint at have i bunden af glasset, inden du hælder smoothien i. Så bliver den også mere mættende og afbalancerer sødmen. /David, Green Kitchen Stories.

Tip: Hvis du har en stærk blender, kan du køre alle ingredienser samtidig, men hvis ikke, kan du lægge cashewnødderne og gojibærrene i blød i en skål med vand i 30-60 minutter for at gøre dem lettere at blende jævnt.

Ingredienser (2 store glas eller 4 små)
3 dl God Morgen® Økologisk Æble, Mandarin & Gulerod
1 dl frosset mango
1 dl cashewnødder, evt. lagt i blød
2 spsk. gojibær, evt. lagt i blød
1 tsk. gurkemeje
1 stort stykke frisk ingefær, revet 

Chiabudding
1 dl valgfri mælk
4 tsk. chiafrø

Hæld alle smoothieingredienser i en blender og miks ved høj hastighed til den er jævn. Hvis din blender ikke er så stærk, kan du lægge cashewnødder og gojibær i blød i en times tid inden for at gøre det mere jævnt, når du blender.