Om os

 

Lad det være juice

På et mandagsmøde en kold januarmåned, vi tror det var i det i herrens år 1969, udbrød en af ​​vores skarpeste juiceingeniører:

”Vi bør bruge vores overlegne viden og afkølingsteknologi til at producere meget bedre og mere lækker juice!”

Helst appelsinjuice, tak!

Snart havde vi skabt en helt ideel juice fremstillet af solmodne appelsiner.

(Nu kan vi godt afsløre, at hemmeligheden bag den vidunderlige smag var, at vi pressede appelsinerne lige efter de var blevet høstet.)

Og selv dengang, i slutningen af ​​tresserne, tænkte vi på miljøet. Når juicen skulle fragtes til Danmark, tømte vi den først for så meget vand som muligt. I Danmark tilsatte vi så præcis den samme mængde vand som var taget ud.

Vi gjorde alt hvad vi kunne for at mindske transportvolumen og derved reducere CO2-udslip fra fragtskibene - dog altid uden at gå på kompromis med den gode smag.

 


Passion for appelsin

Snart så vi, hvordan det danske juicemarked eksploderede. Fra Nykøbing Falster til Skagen. Den danske befolkning havde tilsyneladende et umætteligt behov for rigtig god juice skabt af juiceelskere.

I efteråret 1974 udbrød en utrolig kræsen person i Odense:

”Den smagte helt utrolig godt!”

Han havde netop nydt sit første glas juice.

De gyldne år

Vores appelsinjuice revolutionerede den samlede industri i halvfjerdserne. Juice lavet af solmodne appelsiner blev hurtigt den mest elskede og anerkendte juice i hele Danmark.

 (Den var så utroligt værdsat, at vores daværende juice-chef for en periode havde samme status som datidens store popstjerner.)

Vores juice var overalt og alle drak den. Mænd og kvinder. Store som små. Appelsin var smagen på alles læber. I anden halvdel af halvfjerdserne fik vores juice tilnavnet ”Guds Nektar”.

Ja, så meget blev juicen værdsat af den danske befolkning.

 

1978 - en milepæl i historien om juice

I 1978, da absolut ingen troede det var muligt at finde mere lækker juice, lancerede vi God Morgen®. Vi startede med at lancere det i Sverige - det vandt hurtigt indpas og siden blev det lanceret i Danmark. I Danmark blev det først kendt under navnet Rigtig Juice.

Hvis forbrugerne havde rost vores tidligere juicer, så var det intet i forhold til den modtagelse God Morgen® og Rigtig Juice fik.

"Fantastisk". "Magisk”. "Ojojoj".

Juicens Mørke Årti

Så kom firserne, som i bakspejlet er kommet til at hedde "Juicens Mørke Årti ". Og det var faktisk, til dels, vores skyld. Vores bestræbelser på at skabe den perfekte juice havde lykkedes alt for godt.

Folk havde fået smag for det gode, og drak mere og mere juice. Men så skete det som ikke måtte ske. Høsten slog fejl, og i trit med den stigende efterspørgsel, blev appelsin en mangelvare.

I mangel af den ægte vare prøvede mange juiceproducenter at finde nye frugter og krydderier til at lave juice af. Det var især frugter som ananas, banan og mandarin der blev eksperimenteret med. Der blev også gjort diverse forsøg med sukker, vand og nektar i fremstillingen af de gyldne dråber.

Vi brugte i stedet tiden til at forfine og forbedre vores allerede gode juice yderligere.

God Morgen®

Selv i dag finder du God Morgen® juice i din nærmeste butik. I årenes løb har vi forfinet den gode smag og der er tilføjet en række nye smagsvarianter.

Prøv God Morgen®, så snart muligheden byder sig. Det er en helt igennem premium juice-serie baseret på mere end 45 års søgen efter at skabe den perfekte juice.