GOD MORGEN® BENEFIT

God Morgen® Benefit

God Morgen® Benefit er vores serie af funktionelle produkter, der først og fremmest smager helt vidunderligt for at give dig den bedste start på dagen! Derudover er de hver især fyldt med vitaminer, som støtter kroppens normale funktioner, hvilket du kan læse mere om under de enkelte varianter, eller ved at blive her på siden, hvor vi gør dig klogere på Benefit-familien.

Prebiotic Fiber – start dagen med god mavefornemmelse

Glæd dig til at prøve Prebiotic Fiber, som er det nyeste medlem af vores God Morgen® Benefit-familie. Den nye variant har en dejlig mild og tropisk smag lavet på æble, pære, kokosmælk og cikorierod. Derudover er den rig på vitamin C, som støtter immunforsvarets normale funktion, og så har den som noget helt unikt præbiotiske egenskaber, fordi den indeholder gode fibre til maven*.

Hvad dét konkret betyder, kan du læse mere om længere nede, hvor du også kan møde de to andre varianter i serien: Berry Protect og Sun Power.

*Cikorieinulin bidrager til en normal tarmfunktion via hyppigere afføring.

Forkælelse til din mave fra morgenstunden


Vi har bedt en af Danmarks mest kendte sundhedseksperter, Michelle Kristensen, om at hjælpe os med at blive lidt klogere på, hvad ’præbiotika’ er, og hvorfor det er godt for kroppen.

”Præbiotika er en form for madpakke til en meget vigtig ting i vores tarme, nemlig mælkesyrebaktierne som vi også kalder for probiotika. Jo mere præbiotika der er til stede, jo bedre har vores mælkesyrebaktier det, og jo flere er der også af dem – og det er virkelig noget, vi jubler over, når vi snakker om tarmenes velvære.”

Men hvorfor er det så vigtigt, at vi har sunde tarme? Er det ikke bare dem, der kommer sidst i fødekæden, når vi har spist? Nej, lyder det fra Michelle Kristensen!

”Vores fordøjelse har en rigtigt stor indvirkning på vores sundhed. Man kalder fordøjelsen for vores ’anden hjerne’, og det er fordi, der sker rigtig mange – i min verden – magiske ting dernede. Hvis éns fordøjelse er god, så har man det ofte også rigtigt godt, men hvis fordøjelsen er dårlig, så kan man både have virkelig ondt i maven, luft i maven, forstoppelse – eller det modsatte.”

Og problemer med maven er faktisk meget mere udbredt, end du måske umiddelbart går og tror:

”Hvis man spørger rundt omkring i sin vennegruppe eller familie, så vil man opleve, at op til 50% af dem man møder på sin vej, har problemer med maven. Det er i hvert fald det, man ser i den gængse, danske befolkning. Og det fortæller jo noget om, at vi skal være lidt bedre til at forkæle vores tarme, så vi gør det godt for os selv og vores velbefindende,” fortæller Michelle Kristensen og gør opmærksom på, at hele 80% af vores immunforsvar faktisk stammer fra tarmene.

"Man kan drikke noget, der smager virkelig skønt og samtidig få nogle præbiotiske egenskaber ned til sine mælkesyrebakterier – så er dagen altså startet virkelig godt!"

- Michelle Kristensen

En lækker måde at drikke præbiotika

Så præbiotika er altså godt for os, fordi det fodrer de vigtige mælkesyrebakterier i tarmene, men hvor kommer præbiotikaen fra i den nye variant fra God Morgen®?

”I den nye Prebiotic Fiber finder du cikorierodsfibre, som går ned og fodrer mælkesyrebakterierne i tarmen. Så det er altså den her cikorieinulin, der er det præbiotiske, og det er jo rigtig skønt, at man kan drikke dét, og så tænke at man giver et lille godt drys til sine mælkesyrebakterier,” lyder det fra Michelle Kristensen.

Men som med alt andet her i tilværelsen, så handler det dog først og fremmest om balance:

”Når vi taler om Prebiotic Fiber, så er det jo også vigtigt at sige, at den ikke kan stå alene – man kan ikke bare drikke den og sige tjek ved, at så fungerer fordøjelsen rigtig godt. Den er et supplement til en ellers sund kost og livsstil. Men når dét så er sagt, så synes jeg også bare lige, vi skal lægge mærke til, at den smager virkelig godt, så det her med at man kan drikke noget, der smager virkelig skønt og samtidig få nogle præbiotiske egenskaber ned til sine mælkesyrebakterier – så er dagen altså startet virkelig godt,” fortæller Michelle Kristensen.

En lækker måde at starte dagen med en God Morgen®

 

Som stranden på Copacabana

Hvad smager Prebiotic Fiber af? Hør Michelle Kristensens vurdering af den tropiske smagssammensætning i videoen lige her:

Benefit er fyldt med vitaminer til en God Morgen®

Berry Protect og Sun Power er de to andre varianter fra God Morgen® Benefit, som ligesom Prebiotic Fiber er fyldt med vitamin C, der støtter dit immunforsvar* for at give dig den bedste start på dagen!

*Vitamin C bidrager til immunsystemets normale funktion.

Berry Protect – fyldt med vitamin C & E

Berry Protect er en sød og forfriskende juice lavet på æble, blåbær, hindbær & acerola, hvilket kort sagt betyder, at det smager helt fantastisk! Derudover er den fyldt med vitamin C, som støtter immunforsvarets normale funktion og vitamin E, som beskytter dine celler mod oxidativ stress.

Sun power – forfriskende og vitaminrig

Sun Power smager som solens stråler samlet i en flaske! Eller – i hvert fald vores fortolkning af dét, nemlig appelsin, æble, gulerod & yuzu. En helt fantastisk smag, som giver dig en god start på dagen. Og så er den fyldt med vitamin C & D, som støtter immunforsvarets normale funktion.